0 грн
Зробити замовлення- Код товару: 21000939
- Наявність: В наявності
Чому така ціна?
Процес отримання
- Огляд товару
- Важлива інформація
- Зміст
- Джерела
- Унікальність
Готова курсова робота на тему: "Правове забезпечення безпечності та якості харчових продуктів", на 100% авторська, в мережі інтернет не росповсюджувалась, перевірена викладачем та успішно захищена студентом.
Загальна кількість сторінок – 29
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
1.1. Поняття та особливості безпечності та якості харчових продуктів
1.2. Сучасний стан нормативно-правового забезпечення безпечності та якості харчових продуктів в Україні
РОЗДІЛ 2. ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
2.1. Особливості державного регулювання відносин щодо забезпечення якості та безпеки харчової продукції
2.2. Загальні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
1. Оверковська Т. Правове регулювання безпечності продуктів харчування. Підприємництво, господарство і право. 2018. № 4. С. 109-114. URL: http://pgp-journal.kiev.ua/archive/2018/4/20.pdf https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/254%D0%BA/96-%D0%B2%D1%80#Text
2. Сокур Т.А. Правові аспекти безпечності харчових продуктів в Україні. Право і суспільство. 2018. № 1. С. 148-153. URL: http://pravoisuspilstvo.org.ua/archive/2018/1_2018/part_1/28.pdf
3. Харчова безпека – що потрібно знати: Стаття від 07.06.2019. URL: https://phc.org.ua/news/kharchova-bezpeka-scho-potribno-znati
4. Забезпечення безпечності і якості аграрної та харчової продукції відповідно до вимог Угоди про асоціацію (базовий аналітичний матеріал до семінарів у регіонах). Київ. 2018. 36 с. URL: https://www.civic-synergy.org.ua/wp-content/uploads/2018/04/Zabezpechennya-bezpechnosti-i-yakosti-agrarnoyi-ta-harchovoyi-produktsiyi-vidpovidno-do-vymog-Ugody-pro-asotsiatsiyu.pdf
5. Регламент Європейського Парламенту і Ради (ЄС) про встановлення загальних принципів і вимог харчового права, створення Європейського органу з безпечності харчових продуктів та встановлення процедур у питаннях, пов’язаних із безпечністю харчових продуктів від 28.01.2002 № 178/2002. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/984_005-02#top
6. Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів: Закон України від 22.07.2014 № 1602-VІІ. Дата оновлення: 21.03.2021. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-вр#Text
7. Зозуля І.В. Безпечність та якість продуктів в Україні в умовах євроінтеграції: питання удосконалення законодавства. Форум права. 2017. № 4. С. 80-86. URL: http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/bitstream/handle/123456789/2678/Safety%20and%20Quality%20of%20Products%20in%20Ukraine_Zozulya%20I%20V_2017.pdf?sequence=2&isAllowed=y
8. Конституція України: Закон України від 28.06.1996 № 254к/96-ВР. Дата оновлення: 01.01.2020. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/254%D0%BA/96-%D0%B2%D1%80#Text
9. Загальна декларація прав людини, прийнята і проголошена резолюцією 217 А (ІІІ) Генеральної Асамблеї ООН від 10.12.1948. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/995_015#Text (дата звернення: 29.10.2021).
10. Стандарт ДСТУ ISO 9001:2009 «Системи управління якістю. Вимоги». URL: http://online.budstandart.com/ru/catalog/doc-page?id_doc=25688
11. Регламент Європейського Парламенту і Ради (ЄС) про гігієну харчових продуктів від 29.04.2004 № 852/2004. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/984_002-04#top (дата звернення: 29.10.2021).
12. Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, ветеринарну медицину та благополуччя тварин: Закон України від 18.05.2017 № 2042-VІІІ. Дата оновлення: 21.03.2021. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2042-19#Text
13. Про молоко та молочні продукти: Закон України від 24.06.2004 № 1870-ІV. Дата оновлення: 16.10.2020. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1870-15#top
14. Про пестициди та агрохімікати: Закон України від 02.03.1995 № 86/95-ВР. Дата оновлення: 01.08.2021. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/86/95-вр#top
15. Про ветеринарну медицину: Закон України від 25.06.1992 № 2498-ХІІ. Дата оновлення: 21.03.2021. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2498-12#top
16. Про державну систему біобезпеки при створенні, випробовуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів: Закон України від 31.05.2007 № 1103-V. Дата оновлення: 16.10.2020. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1103-16#top
17. Про захист прав споживачів: Закон України від 12.05.1991 № 1023-ХІІ. Дата оновлення: 01.08.2021. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1023-12#top
18. Про стандартизацію: Закон України від 05.06.2014 № 1315-VІІ. Дата оновлення: 02.12.2020. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1315-18#top
19. Галкіна О.М. Сучасний стан нормативно-правового забезпечення безпечності та якості харчових продуктів в Україні. Науковий вісник публічного та приватного права. 2017. Випуск 1. С. 60-64 (1-12). URL: http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/bitstream/handle/123456789/2456/suchasniy_stan_normativno_pravovogo_zabe.pdf?sequence=2&isAllowed=y
20. Про затвердження Положення про Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів: Постанова Кабінету Міністрів України від 02.09.2015 № 667. Дата оновлення: 03.06.2021. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/667-2015-п#Text
21. Питання Міністерства економіки: Постанова Кабінету Міністрів України від 20.08.2014 № 459. Дата оновлення: 22.07.2021. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/459-2014-п#Text
22. Деякі питання Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів: Постанова Кабінету Міністрів України від 25.06.2020 № 614. Дата оновлення: 21.10.2021. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/614-2020-п#Text
23. Про затвердження Положення про Державну екологічну інспекцію України: Постанова Кабінету Міністрів України від 19.04.2017 № 275. Дата оновлення: 01.01.2021. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/275-2017-п#Text
24. ДСТУ 7158:2010 «М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови». URL: http://online.budstandart.com/ua/catalog/document.html?iddoc=89370